Bel 077 354 9623 voor een vrijblijvende offerte!

Home

Auto Floorpoint

Floorpoint - Dé specialist voor Noord- en Midden Limburg!

Natuurstenen vloeren
Welkom op de website van Floorpoint, uw specialist op het gebied van specialistisch vloeronderhoud en renovatie van natuurstenen vloeren. Het is van groot belang dat uw natuurstenen vloer van terrazzo, marmer, leisteen, travertin of hardsteen voor een lange termijn in uitstekend conditie verkeert. Dat houdt dus in dat professioneel advies betreffende reinigings- en onderhoudsmiddelen van wezenlijk belang is. De vakmensen van Floorpoint reinigen uw natuurstenen vloer en maken uw vloer weer als nieuw zodat de uitstraling en de klasse niet verloren gaat. Floorpoint zorgt voor levenslang vloergenot.

Natuursteenrenovatie
Natuursteenrenovatie van beschadigde vloeren, bladen of wanden van natuursteen is geen punt binnen de bedrijfsvoering van Floorpoint. Herstel of reparatie, vervanging of renovatie, de medewerkers van Floorpoint zullen alles in het werk stellen om de authentieke uitstraling van de natuursteen te behouden of juist te laten terugkeren.

Onderhoud van natuursteen
Vanzelfsprekend werkt Floorpoint bij alle reinigings-, onderhouds- en renovatietechnieken met duurzame en milieubestendige methodes. Floorpoint is onderdeel van Wilms schoonmaakbedrijf BV in Grubbenvorst, Hét schoonmaakbedrijf voor Noord- en Midden Limburg.

Reiniging, reparatie of renovatie van uw natuurstenen vloer?
Maak vandaag nog een afspraak met Floorpoint.

Onze services

Terrazzo

Voorbeeldtekst

Marmer

Voorbeeldtekst

Leisteen

Voorbeeldtekst

Travertin

Voorbeeldtekst

Hardsteen

Voorbeeldtekst

“Natuurlijk wil ik wel een paar woorden over Wilms Schoonmaakbedrijf BV met u delen. Ik kan zeggen dat wij heel tevreden zijn over de werkzaamheden van Wilms. Alles verloopt naar wens!” Yvette van Zantvoort van Mifa Aluminium B.V. spreekt heldere taal als het gaat over de samenwerking met Wilms Schoonmaakbedrijf BV.
“Kies Mondzorg is dé specialist op het gebied van complete mondzorg in Limburg. Alle 17 vestigingen hebben wij bij Wilms Schoonmaakbedrijf BV – Glazenwasserij ondergebracht omdat zij een compleet aanbod op het gebied van interieurverzorging leveren. Van specifieke wensen met betrekking tot hygiëne ín de praktijken tot het schoonmaken van de kantoorruimtes of de glasbewassing op al onze locaties. Wilms Schoonmaakbedrijf – Glazenwasserij heeft alles in huis!”
“ZUIVER EN SCHOON WERKEN wordt bij de Gipmans® Planten met HOOFDLETTERS geschreven. Zowel in onze kassen alsook in onze verkeer- en verblijfruimtes willen wij professioneel te werk gaan. Voor ons heeft Wilms Schoonmaakbedrijf – Glazenwasserij zich al velen jaren bewezen als een betrouwbare partner voor al het schoonmaakwerk en glasbewassing. De constante kwaliteit is een duidelijk pluspunt.”

“Een schone werkplek is een van de peilers om goed werk te kunnen verrichten. Dit staat bij GTL Europe BV niet ter discussie en is bij Wilms in goede handen. Daarnaast kent Wilms een zeer flexibele instelling op het moment dat dit nodig is. Al met al een ontzorgende partner voor ons.”

Floorpoint
4.9
Gebaseerd op 28 recensies
powered by Google
Ralf van SelstRalf van Selst
13:21 28 Oct 21
Onze marmeren vloer was al jaren niet meer goed onderhouden, na 50 jaar werd het echt tijd! Was moeilijk om in Limburg een vakman te vinden en uiteindelijk bij Floorpoint terechtgekomen en geen spijt van. Zie foto's , die zeggen eigenlijk genoeg. Iedere dag kunnen we genieten van onze glimmende vloer ! Dankjewel 🙂
Peter DriessenPeter Driessen
10:41 15 Feb 20
Onze terrazzovloer uit 1924 is supermooi hersteld met hoogglans afwerking.
TommyTommy
16:46 21 Nov 19
Zeer vakkundige renovatie van de vloer. Luc neemt echt de tijd om tot het gewenste resultaat te komen.Absoluut een aanrader.
Anneke van OoijAnneke van Ooij
08:19 08 Nov 19
Super gewerkt, vloer is als nieuw, Luc is een echte vakman...
Annet LamersAnnet Lamers
17:13 29 Aug 19
Luc heeft onze marmeren vloer helemaal opgeknapt. Erg blij met het resultaat.Daarnaast goede tips van hem gekregen voor het onderhoud.
js_loader
De Wortelepin
SV Blerick
HC Delta
VVG Jocus
Gewoën Grubbevors