Leisteen

Vloeren en elementen van leisteen
Een vloer van leisteen is prachtig, stoer en robuust. Leisteen heeft een natuurlijke uitstraling en leent zich perfect voor een duurzame woonkamer- of keukenvloer. Leisteen wordt ook gebruikt voor badkamers of voor terrasvloeren. Leisteen heeft levenslang gebruiksgenot maar is vlek- en zuurgevoelig en kan beschadigen. Daarom is het aan te raden om uw leistenen vloer goed te beschermen en behandelen. Floorpoint zal u daarbij helpen en geeft u graag advies.

Renovatie van leisteen
De vakmensen van Floorpoint zorgen voor een professionele behandeling van uw leistenen vloer bij sterke vervuiling, diepe krassen, scheuren of andere beschadigingen. Hierbij gebruikt Floorpoint de modernste technieken met betrekking tot afslijpen, schuren, kristalliseren, impregneren en polijsten. Floorpoint is de specialist in de behandeling, reparatie en het herstel van leisteen vloeren en heeft een geschikte reparatie- en herstelmethode voor elke soort leistenen vloer.

Onderhoud van leisteen
Als de leistenen vloer weer straalt als vanouds, dan zorgt degelijk onderhoud van de vloer ervoor dat de uitstraling ook zo blijft. Liever geen doffe vloer meer, maar leisteen dat straalt en leeft. Laat uw leistenen vloer na de renovatie behandelen en onderhouden met Floor Finish. Een effectievere behandeling van uw leistenen vloer is niet denkbaar.
Reiniging, reparatie of renovatie van uw leistenen vloer? Maak vandaag nog een afspraak met Floorpoint.