Terrazzo

Vloeren en elementen van Terrazzo
U heeft een terrazzo vloer, aanrechtblad of een ander product van terrazzo. Een prachtige keuze aangezien terrazzo oersterk, keihard en duurzaam is en een magnifieke uitstraling heeft. Terrazzo is echter vlekgevoelig en kan beschadigen door slijtage, werking of ongelukjes in huis. Als u permanent wilt genieten van terrazzo dan is de juiste reiniging en onderhoud van uw vloer van groot belang.

Renovatie van terrazzo
De vakmensen van Floorpoint zijn opgeleid en ervaren om uw terrazzovloeren en –elementen mooi te maken en te houden. De onderhoudswerkzaamheden zijn gericht op zowel binnen- als buitenterrazzo en behelzen onder andere slijpen, uitvlakken, vuilverwijdering, het bijwerken van beschadigingen, schuren en zoeten en het polijsten in een glans naar keuze. Floorpoint herstelt beschadigde terrazzo trappen, terrassen en vloeren, zowel binnen als buiten, in oude glorie.

Onderhoud van terrazzo
Floorpoint behandelt vlekken, vuil, gebruikssporen, krassen, beschadigingen en draagt zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke intensieve reiniging en zal uw terrazzo product schoon maken en houden. Floorpoint adviseert Floor Strip bij zware verontreinigingen en Cristal Clean als standaard onderhoudsproduct.
Reiniging, reparatie of renovatie van uw terrazzovloer?
Maak vandaag nog een afspraak met Floorpoint.