Showing 7 Result(s)

Rook&Roll

Rook&Roll is een brandingconcept voor een bordspellenwinkel gebaseerd op een design brief. Door middel van een slimme combinatie van een Rook (Toren) en een Roll (de 20-zijdige dobbelsteen) is dit speelse logo compleet.

Schoonmaakbedrijf Wilms

Wilms is een schoonmaakbedrijf en glazenwasserij in Grubbenvorst. Na steeds meer klachten te ontvangen over de werking van hun oude website besloot eigenaar Jesper om mij te benaderen voor een nieuwe website. Hierbij was het gebruiksgemak een belangrijk punt voor het bedrijf.

Quantify

Quantify is een concept voor een smartphone app die leerlingen ondersteunt tijdens het leren en feedback geeft na het leren. Door middel van verschillende sensoren op je toestel wordt informatie verzameld, die teruggeven wordt aan de student. Aan de hand hiervan kan de student zelf conclusies trekken om zijn leerproces te verbeteren.

FitMasterFreddy

Voor Fitmasterfreddy maakte ik bij Park1 diverse verbeteringen op bestaande middelen ter promotie van hun nieuwe product. Hiervoor onderzocht ik onder andere blogposts, testemonials en de hero-section van de website.

Sinterklaas in Deurne

Voor Sinterklaas mocht ik de website voor de intocht in Deurne ontwikkelen tijdens mijn tijd bij Spiegel. Deze website is ontwikkeld aan de hand van een bestaand ontwerp. In overleg met de stichting achter de intocht zijn diverse functies geïmplementeerd, waaronder een agenda om afspraken te kunnen aanvragen.

Malvae

Voor de reizende DJ Malvae ontwierpen we een concept compleet met werkend prototype. Om te laten zien waar Malvae’s muziek vandaan komt, maakten we een interactieve wereldbol waar bezoekers zijn muzikale reizen kunnen volgen en beluisteren.

Tom Korsten - Media Designer - 2024