Showing 5 Result(s)

Rook&Roll

Rook&Roll is een brandingconcept voor een bordspellenwinkel gebaseerd op een design brief. Door middel van een slimme combinatie van een Rook (Toren) en een Roll (de 20-zijdige dobbelsteen) is dit speelse logo compleet.

Marketing Dice Gripper

Voor een schoolopdracht mocht ik de marketing verzorgen van het Dice Gripper concept. Hiervoor heb ik een A3 Poster en A5 Flyers ontworpen. Deze uitingen moesten aansluiten bij het futuristische ontwerp van het product.

Quantify

Quantify is een concept voor een smartphone app die leerlingen ondersteunt tijdens het leren en feedback geeft na het leren. Door middel van verschillende sensoren op je toestel wordt informatie verzameld, die teruggeven wordt aan de student. Aan de hand hiervan kan de student zelf conclusies trekken om zijn leerproces te verbeteren.

FitMasterFreddy

Voor Fitmasterfreddy maakte ik bij Park1 diverse verbeteringen op bestaande middelen ter promotie van hun nieuwe product. Hiervoor onderzocht ik onder andere blogposts, testemonials en de hero-section van de website.

Malvae

Voor de reizende DJ Malvae ontwierpen we een concept compleet met werkend prototype. Om te laten zien waar Malvae’s muziek vandaan komt, maakten we een interactieve wereldbol waar bezoekers zijn muzikale reizen kunnen volgen en beluisteren.

Tom Korsten - Media Designer - 2024